Textil konst i Skåne

Josabet Werkmäster och Margareta Heijkenskjöld Holmgren är konstnärer och verksamma på KKV-Textiltryck Malmö där de på uppdrag arbetade som projektledare med att stärka den textila konsten i regionen.

Textiltryck Malmö fungerar som en plattform för textil konst och nya textila möten.

Textiltryck Malmö påbörjade arbetet med nätverksutvecklingen av Textil Konst i Skåne genom ett uppdrag från Kultur Skåne för att stärka infrastrukturen för konsten i regionen.

TEXTIL KONST I SKÅNE är ett regionalt nätverk som består av konstnärer verksamma eller bosatta i Skåne.

Det gemensamma för konstnärerna i nätverket är att alla i sin konst kontinuerligt använder textil som ett bärande element, antingen med textila material, textila tekniker eller textila uttryck.

Tillbaka

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function do_sociable() in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php:22 Stack trace: #0 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/7/7/...') #2 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/index.php(17): require('/customers/7/7/...') #3 {main} thrown in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php on line 22