Nordic Textile Art

Nordic Textile Art, NTA är en förening som verkar för att skapa nätverk och mötesplatser för den nordiska textila konsten.  NTA är ett forum för kontaktskapande och kunskapsutbyte.
I NTA är jag projektledare, koordinator och styrelsemedlem sedan 2010. Varje år arrangeras ett nordiskt textilmöte cirkulerande i de nordiska länderna med föredrag, workshops och nätverkande på programmet. 2017 var vi medarrangör till en stor internationell textilkonferens i Borås. Ett samarbete med European Textile Network och Textilmuseet i Borås. Läs mer om Nordic Textile Art. 

logga till föreningen Nordic Textile Art

Tillbaka

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function do_sociable() in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php:22 Stack trace: #0 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/7/7/...') #2 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/index.php(17): require('/customers/7/7/...') #3 {main} thrown in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php on line 22