Textil på Östra Grevie folkhögskola

TEXTIL på Östra Grevie folkhögskola är en utbildning för dig som är intresserad av textil och alla dess uttrycksmöjligheter. Textiltryck och vävning är de två huvudteknikerna som ingår i utbildningen.

Östra Grevie är för dig som sen vill söka till en högre utbildning inom konst och design och för dig som vill ha fördjupning och utveckling.

Utbildningen har sin inriktning på textil konst och formgivning med syfte att utveckla den konstnärliga och hantverksmässiga förmågan. Undervisningen bedrivs inom området konst, konsthantverk och design där den konstnärliga processen och den egna individuella utveckling ges stort utrymme.

Textilutbildningen på Östra Grevie folkhögskola

Tillbaka

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function do_sociable() in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php:22 Stack trace: #0 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/7/7/...') #2 /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/index.php(17): require('/customers/7/7/...') #3 {main} thrown in /customers/7/7/5/josabetwerkmaster.se/httpd.www/wp-content/themes/josabet_1.0/single.php on line 22